This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Kontakta oss

Dorotea Stellmach

Dorotea har varit verksam inom vårdbranschen i 25 år. Hon började som sjuksköterska och kommer närmast från rollen som regionansvarig på omsorgsföretaget Attendo. På Altura är Dorotea Sverigechef och ansvarig för konceptutveckling av bostäder för äldre.

Konceptutveckling
dorotea.stellmach@alturafastigheter.se
+46 (0) 709 468 597

Andreas Nisser

Andreas har en bakgrund på friskolekoncernen AcadeMedia där han var verksam i 10 år som fastighetschef. Andreas har också jobbat med affärsutveckling på fastighetsutvecklaren Turako. Andreas är utbildad Kaospilot. På Altura arbetar Andreas som tillväxtchef och ansvarar för konceptutveckling av utbildningsfastigheter.

Affärsutveckling
andreas.nisser@alturafastigheter.se
+46 (0) 733 65 00 44

Carl-Adam von Schéele

Carl-Adam har tidigare arbetat på McKinsey & Company och även arbetat med affärsutveckling på MTGx. Han har en civilekonomsexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Carl-Adam är Sverigechef för Nrep som Altura är en del av.

Affärsutveckling
carl-adam@alturafastigheter.se
+46 (0) 702 714 331

Markus Rönnberg

Markus kommer närmast från Boston Consulting Group där han jobbat som strategikonsult. Han har sedan tidigare en BSc. Economics and Business Administration från Hanken School of Economics och en MSc. Finance & Investments Advanced (Dean’sList) från Rotterdam School of Management, Erasmus University. På Altura så arbetar Markus med affärsutveckling.

Affärsutveckling
maro@nrep.com
+46 (0) 768 92 08 20

Denis Corluka

Denis har mångårig erfarenhet av projekt- och affärsutveckling inom fastighetssegmentet och kommer senast från Amasten. Han har en kandidatexamen inom byggteknik och en masterexamen inom Fastighetsekonomi från KTH. På Altura arbetar Denis med affärsutveckling.

Affärsutveckling
deco@nrep.com
+46 (0) 76-319 91 56

Josefin Winkler

Josefin har flera års erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen, senast kommer hon från Ebab där hon arbetade med inköp och projektledning. Hon har en civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad från KTH. På Altura arbetar Josefin med projektutveckling.

Projektutveckling
jowi@nrep.com
+46 (0) 709 79 43 33

Johanna Vahlund

Johanna har många års erfarenhet inom kommersiell förvaltning. Hon har tidigare arbetat med kommersiella fastigheter hos Hemfosa Fastigheter och som konsult hos AMF Fastigheter. Johanna har en kandidatexamen inom ekonomi- och fastighetsteknik. På Altura ansvarar Johanna för fastighetsförvaltning.

Asset Manager
johanna.vahlund@nrep.com
+46 (0) 72-160 87 02

Sebastian Romero

Sebastian har erfarenhet utav kommersiellt förvaltning från sina år på Fastighets AB Balder. Han har en kandidatexamen i fastighetsvetenskap från Malmö Universitet. På Altura arbetar Sebastian med förvaltning.

Asset Manager
sero@nrep.com
+46 (0) 72-188 76 15

Axel Hargedahl

Axel kommer närmast från Locum där han har har arbetat drygt fem år med förvaltning inom förvaltningsområdet Södersjukhuset. Han har en kandidatexamen från KTH inom fastighet och finans. På Altura arbetar Axel med förvaltning.

Asset Manager
axha@nrep.com
+46 (0) 70-552 99 05